Orgasmeballen worden langzaam minder een taboe, wat betekent dat ze hun weg vinden naar het leven van meer vrouwen; toch is er helaas nog steeds een gebrek aan kennis over hen. In dit artikel zullen we proberen wat licht te werpen op de donkere gebieden die nog steeds rond deze seksspeeltjes liggen. Laten we kijken!

De oorsprong van orgasmeballen

Orgasmeballen of "Ben Wa" zijn zo oud dat hun oorsprong teruggaat tot het feodale Japan, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden.

Ze zeggen dat een Japanse keizer met een groot aantal concubines moe werd van het wachten tot ze voldoende gesmeerd waren om seksuele relaties met hen te hebben, dus gaf hij elk van hen orgasmeballen. Nadat ze waren uitgedeeld en in positie waren gebracht, kon hij op elk moment aan zijn behoeften voldoen zonder te hoeven wachten.

In de loop van de tijd groeiden orgasmeballen in populariteit en werden ze vanaf de 18e eeuw gebruikt door geisha's, daarom worden ze ook wel "Chinese ballen" genoemd.

Wat zijn het en hoe gebruik je ze?

De beroemde orgasmeballen zijn niets meer dan twee ballen verbonden door een koord, met een kleinere bal erin. Tijdens normale bewegingen, zoals lopen, raken deze kleinere ballen de zijkanten van de ballen waarin ze zich bevinden, wat een trilling veroorzaakt.

De vibratie waar we het over hebben is degene die een continue onwillekeurige samentrekking van de vaginale spieren creëert, waardoor de smering, toning en bloedstroom toenemen - na verloop van tijd verbeteren ook orgasmes.

Ze zijn heel gemakkelijk te gebruiken - je moet beginnen met lichtgewicht orgasmeballen, om de frustratie te voorkomen dat zwaardere ballen eruit vallen om mee te beginnen. Als je eenmaal de beste voor je hebt gevonden, is het een kwestie van ze op hun plaats te zetten met het snoer buiten. Daarna moet je je spieren aanspannen, de ballen naar binnen trekken en die positie 10 seconden vasthouden. Laat vervolgens de spieren een paar seconden los en ontspan ze en herhaal het proces 10 keer ongeveer 3 tot 5 keer per dag.

Met wat oefening kun je dit voor langere perioden doen, bijvoorbeeld twee of twee uur per dag – langer wordt niet aanbevolen, maar maak je geen zorgen, 10-15 minuten is geweldig om mee te beginnen.

Voordelen van gebruik

De voordelen van het gebruik van orgasmeballen zijn ontelbaar, maar als we ze zouden moeten verfijnen, zouden we ons op deze concentreren:

⦁ Ze verhogen de bloedsomloop rond de vagina en natuurlijke smering.
⦁ Ze helpen de bekkenbodem te versterken, wat de seksuele relaties zal verbeteren.
⦁ Ze verbeteren bepaalde seksuele afwijkingen zoals anorgasmie of een gebrek aan gevoel.
⦁ Ze helpen urine-incontinentie te bestrijden.
⦁ Ze vechten tegen constipatie.
⦁ Ze worden met name aanbevolen voor vrouwen die net zijn bevallen, omdat ze de bekkenbodem helpen terug te keren naar zijn natuurlijke staat.
⦁ Zij fungeren als assistente voor mensen die recent een urogenitale operatie hebben ondergaan.

Of je ze nu wilt om medische redenen, om te sporten of om seksueel genot te vergroten, orgasmeballen zouden je volgende aankoop moeten zijn; je kunt niet fout gaan!