Wil je de routine doorbreken en je seksleven verbeteren? Maak een nieuwe vriend en koop een vibrator! Experts op het gebied van seksuele therapie bevelen ze aan omdat ze helpen om het plezier te vergroten en de toch al krachtige orgasmes te intensiveren.

Hoewel ongeveer 50% van de mensen een vibrator heeft gebruikt, is het echter geen gemakkelijke taak om er een te bemachtigen, dus we geven je een paar stappen die je moet volgen om je te helpen er een mee naar huis te nemen.

  1. Hoewel het misschien een basisdetail lijkt, zorg ervoor dat je het uiterlijk van de vibrator leuk vindt, je zult het verschil zien!
  2. Houd rekening met de maat. Daarmee bedoelen we niet hoe groter hoe beter, maar dat de maat belangrijk is om ervoor te zorgen dat u zich er prettig bij voelt. Als het klein is, kun je het bij je dragen!
  3. Kracht in vibrators is erg belangrijk: idealiter wil je het aanpassen aan je ritme; we raden ook een aan die werkt met AA-batterijen, die gemakkelijk kunnen worden vervangen als ze leeg zijn.
  4. Let vooral op het geluid. Als je een vibrator gaat kopen, zorg er dan voor dat hij niet te veel lawaai maakt: hij zal je niet beperken en de ervaring zal veel aangenamer zijn.
  5. Nu kom ik bij een van de belangrijkste punten. Mensen hebben verschillende smaken en houden van verschillende kleuren, dus er zijn vibrators gemaakt van siliconen, gelatine, latex, metaal, glas etc. Het hangt er allemaal van af of je van stevigheid of flexibiliteit houdt, koud of warm etc. Het is waar dat de siliconen en gelatine vibrators zijn de meest aanbevolen, hoewel de metalen ook hun fans hebben!
Ten slotte moet je uitzoeken van wat voor soort stimulatie je houdt. Sommige richten zich op de clitoris en andere zijn ontworpen om de G-spot te stimuleren. Alleen jij kunt beslissen hoe je van je vibrator wilt genieten, maar wat je ook kiest, vergeet niet om glijmiddel te gebruiken voor 100% tevredenheid

Dat gezegd hebbende, wat je smaak en voorkeuren ook zijn, je vindt allerlei soorten vibrators in onze catalogus, dus het enige wat je hoeft te doen is degene te kiezen waarvan je denkt dat die je het meeste plezier zal brengen. Wacht niet langer, schaf er een aan!